Inštitut za zasvojenosti in travme

Izberite jezik:

Pravno pojasnilo

Varstvo osebnih podatkov

Naša ustanova se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali prek spletnih strani ali kako drugače, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo mogočo mero skrbnosti. Kljub temu ustanova ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh; te se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako ustanova ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala neposredno ali posredno zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, ustanova ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

© Copyright 2012
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali kako drugače reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja ustanove, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji mogoči meri, ki jo dovoljuje zakon.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in boljše uporabniške izkušnje, ki je brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih.

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.