Inštitut za zasvojenosti in travme

Izberite jezik:

CSAT

Zasvojenost s seksualnostjo je kompleksna zasvojenost, vendar obstaja upanje! Peter Topić je usposobljeni terapevt za zasvojenost s seksualnostjo - CSAT (Certified Sex Addiction Therapist) (www.iitap.com). Zaključil je izobraževanje, ki ga je razvil dr. Patrick Carnes (www.sexhelp.com). Program zahteva udeležbo na več izobraževalnih modulih v ZDA in redno supervizijo z usposobljenim CSAT supervizorjem. Po zaključku specialističnega študija program terja trajno izobraževanje, tako da so terapevti CSAT strokovnjaki na področju terapije zasvojenih s seksualnostjo. Gre za izjemno zahteven program, ki terapevtu pomaga razumeti, kako lahko najbolje pomaga ljudem v stiski.

Več informacij o zdravljenju zasvojenosti s seksualnostjo najdete na povezavi www.sexhelp.com. Na www.recoveryzone.com dobite tudi brezplačen vprašalnik za pomoč pri ugotavljanju prisotnosti zasvojenosti s seksualnostjo (SAST); če ste partner zasvojenega, pa lahko izpolnite vprašalnik za partnerje (PSS), ki ga najdete na www.recoveryzone.com.

OBJAVLJENO S PRIPOROČILOM IITAP!

Certifikat CSAT, Peter Topić (.pdf/74 KB)

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in boljše uporabniške izkušnje, ki je brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih.

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.